Μίκης Μάντακας: ΠΑΡΩΝ! Φόρος Τιμής στον Ήρωα που δολοφονήθηκε στην Ρώμη από αριστερούς τρομοκράτες - Βίντεο, Φωτορεπορτάζ


 

Με πλήθος κόσμου και κυρίως νεολαίων πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η εκδήλωση στον πολυχώρο της Χρυσής Αυγής προς τιμή και μνήμη του Ήρωα Μίκη Μάντακα, ο οποίος σαν σήμερα πριν από 43 χρόνια έπεσε από τις σφαίρες των αναρχοκομμουνιστών δολοφόνων στην Ιταλία.
Την έναρξη της εκδηλώσεως έδωσε ο Συναγωνιστής Ιωάννης Μέμος, ο οποίος τόνισε την κυκλικότητα της ιστορίας, αφού τότε οι δολοφόνοι είχαν την υποστήριξη ξένων μυστικών υπηρεσιών, αλλά και της εγχώριας κυβέρνησής τους και την ανοχή των αρχών, γεγονότα που μας θυμίζουν, βεβαίως, το σήμερα και την λύσσα ενάντια στον Αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών.
Στην συνέχεια προβλήθηκε ιστορικό βίντεο σχετικά με τα «Χρόνια του Μολυβιού», την παρακρατική δράση της αριστεράς, που εν τέλει έφτασε στην δολοφονία του δικού μας Μίκη. Ακολούθως στο βήμα ανέβηκε η Συναγωνίστρια από το Μέτωπο Νεολαίας, η οποία παρέθεσε το ιστορικό πλαίσιο της εποχής, η οποία σημαδεύτηκε από πολλές ειδεχθείς δολοφονίες Εθνικιστών από ακροαριστερούς τρομοκράτες, οι οποίοι βεβαίως ουδέποτε τιμωρήθηκαν αφού είναι διαχρονικά το βαθύ παρακράτος κάθε θλιβερού αντεθνικού καθεστώτος.
Στην συνέχεια το λόγο έλαβε η Συναγωνίστρια, Ουρανία Μιχαλολιάκου, η οποία εστίασε στην προσωπικότητα και την ζωή του αιώνιου Συναγωνιστή μας, Μίκη Μάντακα και στις ημέρες που προηγήθηκαν και ακολούθησαν την δολοφονία του από τα ακροαριστερά παρακρατικά τέρατα, δολοφονία την οποία στήριξε σύσσωμη η «διανόηση» της «αριστεράς και της προόδου», αφού όπως λέγανε «το να σκοτώσεις έναν φασίστα δεν είναι έγκλημα».
Κατόπιν τον λόγο έλαβε ο Συναγωνιστής, Δημήτριος Τσαρακλιμάνης, ο οποίος αναφέρθηκε στην αριστερά «διανόηση», την τότε πολιτική ηγεσία της Ιταλίας, αλλά και γενικότερα τους «δημοκράτες» που όχι μόνο στήριξαν τους δολοφόνους του Μάντακα, αλλά και τους δολοφόνους - εμπρηστές του 8χρονου γιου του Γ.Γ. του MsI, γεγονός που αποδεικνύει ότι εμπρός στα πολιτικά τους συμφέροντα δεν λογαριάζουν την ανθρώπινη ζωή.
Αμέσως μετά στο βήμα ανέβηκε καταχειροκροτούμενος ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, ο οποίος ξεκίνησε την αναφορά του από την σημερινή μαρξιστική επίθεση στο Ηράκλειο της Κρήτης, που εν τέλει δεν είχε κανένα αποτέλεσμα, αφού όσο παρακρατικοί είναι αυτοί, τόσο ξεροκέφαλοι είμαστε εμείς και η εκδήλωση διεξάγεται κανονικότατα.
Η σημερινή ημερομηνία, η 28η Φεβρουαρίου, καθώς και η 1η Νοεμβρίου αποτελούν για εμάς τους Χρυσαυγίτες τις σημαντικότερες ημερομηνίες, καθώς σηματοδοτούν τους δικούς μας Ήρωες, τους Έλληνες Εθνικιστές Μάρτυρες, τους πραγματικούς Αθάνατους και Άφθαρτους από τον Χρόνο, τον Μίκη Μάντακα, τον Γιώργο Φουντούλη και τον Μανώλη Καπελώνη, όπως άλλωστε συνηθίζουν οι Έλληνες για τους πραγματικά δικούς μας ανθρώπους. Είναι οι σημαντικότατες ημερομηνίες γιατί καθορίζουν και τους δικούς μας Αγώνες, οι οποίοι είναι χωρίς κανένα συμβιβασμό.
Η εκδήλωση έκλεισε με άπαντες να απαγγέλλουν σε στάση προσοχής τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.