Α. Γρέγος: Θέλουμε Εθνική Παιδεία! Όχι στον σκοταδισμό του Σύριζα - ΒΙΝΤΕΟ

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Ά Θεσσαλονίκης Αντώνης Γρέγος κατά την δευτερολογία του για το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας αρχικά αναφέρθηκε στην αποχώρηση της Εθνικής Ομάδας Χάντμπολ από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα διότι, παρά τις παρατηρήσεις και τις συστάσεις που είχαν γίνει, η διοργανώτρια αρχή δεν αφαίρεσε τα σύμβολα που προσβάλλουν την ιστορική μας μνήμη.
«Μιλάω για τον όρο «Μακεδονία» και κάποια άλλα σύμβολα. Συγχαίρω την αρμόδια ομοσπονδία χάντμπολ και προτρέπω και τις άλλες ομοσπονδίες σε οποιοδήποτε άθλημα να πράξουν το ίδιο. Έχουμε κάνει και τις σχετικές συστάσεις στο αρμόδιο υπουργείο και ελπίζουμε κάποια στιγμή να πράξει εθνικά» είπε χαρακτηριστικά.
Στην συνέχεια τοποθετήθηκε επί των άρθρων που αφορούν στην ονομαστική ψηφοφορία και έκλεισε την ομιλία του χαρακτηρίζοντας το εν λόγω νομοσχέδιο ως απαράδεκτο από κάθε άποψη. «Η Χρυσή Αυγή θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο, απαιτούμε εθνική παιδεία την οποία δεν μπορείτε να παρέχετε», ανέφερε μεταξύ άλλων.   
Ακολουθεί η τοποθέτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής από την επιτροπή Ελληνισμού της διασποράς όπου μίλησε για την συμβολή των Ελλήνων του εξωτερικού στην ανάπτυξη της χώρας.