Α. Γρέγος: Η κυβέρνηση μετατρέπει τα πανεπιστήμια σε άβατα αριστερών τρομοκρατών - ΒΙΝΤΕΟ


Ο συναγωνιστής και βουλευτής Ά Θεσσαλονίκης, Αντώνης Γρέγος τοποθετήθηκε στην ολομέλεια της βουλής για το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας σχετικά με την οργάνωση και την λειτουργία της ανώτατης εκπαίδευσης.
Αρχικά σχολίασε πως το εν λόγω σχέδιο νόμου, παρά το ότι αφορά την κορωνίδα της εκπαίδευσης, δηλαδή την τριτοβάθμια, έρχεται όπως τα περισσότερα νομοσχέδια με πλημμελή διαβούλευση εν μέσω θέρους και περιλαμβάνει πλήθος διατάξεων που μπορούν να χαρακτηριστούν από φωτογραφικές έως ρουσφετολογικές.
«Τη στιγμή που όλοι επισημαίνουν ότι η κατάσταση στα ΑΕΙ έχει φτάσει στο απροχώρητο, τόσο από πλευράς παροχών που είναι ελάχιστες λόγω υποχρηματοδότησης, το νομοσχέδιο έρχεται για να “ξαναμοιράσει την τράπουλα” εκ τους ασφαλούς προτείνοντας νέες θέσεις, επιδόματα και διορισμούς σε ημετέρους», ανέφερε μεταξύ άλλων.
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ανέφερε πως η κυβέρνηση επαναφέρει το περιβόητο άσυλο, άσυλο που ισχύει μόνο για την αριστερά. Για ιδέες όπου η ανθρώπινη ζωή δεν έχει αξία εάν ο άλλος έχει εθνική συνείδηση και δηλώνει εθνικιστής. Ιδέες σύμφωνα με τις οποίες κάποιοι πρέπει να τσακίσουν όσους θεωρούν "φασίστες" χωρίς να δώσουν λόγο πουθενά.
Στην συνέχεια ο συναγωνιστής τοποθετήθηκε επί των άρθρων του νομοσχεδίου και έκλεισε τον λόγο του, τονίζοντας πως η Χρυσή Αυγή θα σταθεί απέναντι σε κάθε τι που πλήττει τις ιδέες και τις αξίες του Ελληνισμού.