Η θριαμβευτική υποδοχή των βουλευτών της Χρυσής Αυγής από τους ενστόλους, οι αστυνομοπατέρες, η φυλλάδα των Ιών και η αλήθεια - ΒΙΝΤΕΟ

Η θριαμβευτική υποδοχή των βουλευτών της Χρυσής Αυγής από τους ενστόλους, οι αστυνομοπατέρες, η φυλλάδα των Ιών και η αλήθεια - ΒΙΝΤΕΟ
Ως γνωστόν, το μνημονιακό ψευδοκράτος των λακέδων της Μέρκελ απαντά =όπου μπορεί- με παρακρατικούς κουκουλοφόρους στην παρουσία βουλευτών της Χρυσής Αυγής σε δημόσιες εκδηλώσεις – όπως έγινε προχθές στα Γιάννενα. Ωστόσο, ήταν κομματάκι δύσκολο να πράξει αναλόγως και στην χθεσινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας των ενστόλων, οπότε επιστρατεύθηκαν οι… άοπλοι σύντροφοι των ΜΜΕ να διαστρεβλώσουν την αλήθεια με τα κραυγαλέα ψέματά τους, για την εκεί παρουσία ομάδας βουλευτών μας.
Και βρέθηκαν εκεί οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, προσκεκλημένοι δεκάδων σωματείων αστυνομικών, πυροσβεστών και λιμενικών απ’ ολόκληρη τη χώρα, κι όχι των αστυνομοπατέρων της παντελώς απαξιωμένης ΠΟΑΣΥ των Γερακαράκων.
Οι τελευταίοι λύσσαξαν στην κυριολεξία με την παρουσία των βουλευτών μας κι ακόμα περισσότερο από την θερμότατη υποδοχή που τους επιφύλαξαν οι ένστολοι – οι οποίοι, κατά γενικήν ομολογία, ψηφίζουν κατά πλειοψηφία (γύρω στο 50%!) Χρυσή Αυγή. Και το χειρότερο ποιο ήταν για τους Γερακαράκους; Ότι δεν τολμούσαν να κατέβουν κάτω στους ενστόλους και να στήσουν επεισόδιο κατά των βουλευτών μας, γιατί σίγουρα θα είχαν να αντιμετωπίσουν την οργή των απλών ενστόλων!
Αλλά, η ώρα περνούσε, τα τηλέφωνα (από το υπουργείο και το μπουμπουκαριό…) είχαν πάρει φωτιά («Τι σας έχουμε εκεί πέρα και σας νταντεύουμε; Διώξτε τουςςςςςςςςςςςς!») και το άγχος των αστυνομοπατέρων ολοένα και μεγάλωνε.
Κάποιος, λοιπόν, έριξε την ιδέα: το και το… Να το πούμε από μικροφώνου». Και το είπαν: «Καλούνται να αποχωρήσουν οι εκπρόσωποι των κομμάτων που δεν έχουν προσκληθεί»! Σιγά να μην έλεγαν «της Χρυσής Αυγής»… Το ήξεραν πως θα εισέπρατταν ένα μυριόστομο «ουυυυυυυυυ»!
Φυσικά, οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής τους έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων και απεχώρησαν όταν ολοκλήρωσαν το έργο τους – 35 λεπτά μετά από την από μικροφώνου (ή μήπως… χωνιού;) πρόκληση των Γερακαράκων.
Κι όλα αυτά που σας περιγράψαμε, αποδεικνύονται περίτρανα από το φωτογραφικό υλικό, αλλά και από τα ρεπορτάζ των μη στημένων δημοσιογράφων.
Ας λένε, λοιπόν, οι μανιασμένοι εχθροί της αστυνομίας (της «μπατσαρίας», στη γλώσσα τους…) της φυλλάδας των Ιών «Όλοι μαζί και… οι Κασιδιάρηδες χώρια»Πολύ θα το’ θελαν, αλλά δε θα τους γίνει η χάρη!
(ΥΓ): Όσο για τους Γερακαράκους, τους… καταλαβαίνουμε, καθώς αντιμετωπίζουν ήδη την οργή του υπουργού και του Μπουμπούκου τους. Υπομονή, θα τους… περάσει!