Αντώνης Γρέγος: Εμπρός, πάντα εμπρός! Κάλεσμα για νέους νικηφόρους αγώνες από την εκδήλωση του Μετώπου Νεολαίας και της Τ.Ο. Αμπελοκήπων - Φωτορεπορτάζ


Εμπρός, πάντα εμπρός! Κάλεσμα για νέους νικηφόρους αγώνες από την εκδήλωση του Μετώπου Νεολαίας και της Τ.Ο. Αμπελοκήπων - Φωτορεπορτάζ
Στην γεμάτη αίθουσα του βιβλιοπωλείο της Χρυσής Αυγής στο κτίριο των κεντρικών γραφείων του Κινήματος πραγματοποιήθηκε η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας της Τ.Ο. Αμπελοκήπων και του Μετώπου Νεολαίας.
Η λιτή αυτή εκδήλωση διεξήχθη σε εγκάρδιο κλίμα και η προσέλευση των συναγωνιστών ήταν μαζική με αποτέλεσμα πολλοί εξ αυτών να παρακολουθούν τις ομιλίες από τα μεγάφωνα ευρισκόμενοι εκτός της αιθούσης. Στελέχη και βουλευτές του Κινήματος έδωσαν το παρόν, ενώ δυναμική ήταν και η παρουσία του Μετώπου Νεολαίας.
Η συναγωνίστρια Ουρανία Μιχαλολιάκου, εκ μέρους του Μετώπου Νεολαίας τόνισε πως πρέπει να κοιτάζουμε κατάματα το μέλλον, να συνεχίζουμε τον αγώνα και να νικήσουμε γιατί το χρωστάμε στους αθάνατους συναγωνιστές μας, τον Γιώργο Φουντούλη και τον Μανώλη Καπελώνη.
Ο γραμματέας της Τ.Ο. Αμπελοκήπων Σταύρος Κρίκος κατά τον χαιρετισμό του σημείωσε πως η Χρυσή Αυγή διεξάγει έναν πολυμέτωπο αγώνα για Πατρίδα - Πίστη - Ελευθερία ενάντια στα μνημόνια και την λαθρομετανάστευση.
Τελευταίος στο βήμα και καταχειροκροτούμενος ανέβηκε ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος ο οποίος με μια δυναμική ομιλία ξεσήκωσε τους παριστάμενους συναγωνιστές, τονίζοντας πως η λάσπη των ΜΜΕ, η τρομοκρατία κράτους και παρακράτους δεν μπορεί να σταματήσει την ραγδαία άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος.
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής σχολίασε παράλληλα τα τελευταία γεγονότα και την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, σημειώνοντας πως τόσο ο Σύριζα όσο και η ΝΔ θα εφαρμόσουν πιστά τις εντολές των δανειστών και θα συνεχίσουν την ίδια ανθελληνική πολιτική.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν το Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.
Περισσότερες φωτογραφίες: