Αντώνης Γρέγος: Δύο ακόμα κάστρα της Χρυσής Αυγής στη Μακεδονία - Ερώτηση και Βίντεο


Μια ακόμα απάντηση στο κράτος και το παρακράτος της προδοσίας και της διαφθοράς!!!! Δύο δυνατά χαστούκια σε όσους τόλμησαν να μας αποκαλέσουν -Eγκληματική οργάνωση- ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ συναγωνιστές!!!

 Α. Γρέγος
 Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης


































Αντώνης Γρέγος: Ερώτηση για τις απρόκλητες επιθέσεις σε γραφεία της Χρυσής Αυγής

ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
ΘΕΜΑ: «Απρόκλητες επιθέσεις σε γραφεία κόμματος»
Όπως κατ’ επανάληψη έχει συμβεί κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, πραγματοποιήθηκε από ομάδα παρακρατικών στοιχείων «αντισυγκέντρωση» στην κεντρική πλατεία της Βέροιας. Η οργανωμένη αυτή «ομάδα», η οποία μάλιστα είχε ανακοινώσει την πρόθεσή της, προκάλεσε μεγάλες φθορές στα γραφεία του κόμματος αλλά και σε περιουσίες πολιτών. Θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλειά τους έκαψαν την Ελληνική σημαία μπροστά στο δημαρχείο και απείλησαν πολίτες και οδηγούς. Όλες οι αξιόποινες πράξεις διαπράχθηκαν από την «ομάδα» των παρακρατικών, η οποία ήταν οπλισμένη με καδρόνια, πέτρες και σιδηρολοστούς παρουσία αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες έκαναν χρήση χημικών, αλλά δεν προέβησαν σε καμία σύλληψη, παρότι τα στοιχεία των δραστών είναι γνωστά (πολλοί από αυτούς δεν φορούσαν κουκούλες).
Να τονίσουμε ότι η διάπραξη των αξιόποινων πράξεων είχε προαναγγελθεί τουλάχιστον 2 μέρες πριν τα εγκαίνια των γραφείων του κόμματος.  
Ερωτώνται οι αρμόδιοι υπουργοί:
Γιατί δεν έγιναν οι απαραίτητες συλλήψεις ενώ έχουν καταγραφεί σωρεία αδικημάτων και η ταυτότητα των δραστών είναι γνωστή;
Θα διενεργηθεί Ε.Δ.Ε. προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες;

Αθήνα, 18/01/2017
Ο ερωτών Βουλευτής
Αντώνιος Γρέγος
Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ