ΒΙΝΤΕΟ με ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και την πορεία, από τα εγκαίνια των γραφείων της "Χρυσής Αυγής" στην Κοζάνη

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ>>>>

Η "Χρυσή Αυγή" άνοιξε τα γραφεία της στο κέντρο της Κοζάνης

 
Πλημμύρισε η Κοζάνη από Έλληνες πατριώτες στα εγκαίνια της Τ.Ο. Κοζάνης
Εχθές Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012 πραγματοποιήθηκαν στην Κοζάνη τα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής, στην Πλατεία Γιολδάση.
Πραγματικός ΣΕΙΣΜΟΣ στην πόλη της Κοζάνης από την παρουσία εκατοντάδων μελών και φίλων του κινήματος μας. Πλημμύρισε κυριολεκτικά η Κοζάνη από Έλληνες εθνικιστές και Ελληνικές Σημαίες.  

Η Τ.Ο. Κοζάνης οργάνωσε άψογα την εκδήλωση και αξίζουν συγχαρητήρια στον υπεύθυνο Λορίδα Φαίδωνα καθώς και στα υπόλοιπα στελέχη της Χρυσής Αυγής στην Κοζάνη διότι σε ελάχιστο χρόνο προετοίμασαν και οργάνωσαν τα γραφεία καθώς και την εκδήλωση που ακολούθησε. Παρόντες στην τελετή των εγκαινίων ήταν ο βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή Α' Θεσσαλονίκης Γρέγος Αντώνιος, ο αναπληρωτής υπεύθυνος της Περιφερειακής Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης & Βορείου Αιγαίου Τσακίρης Μιχαήλ, ο υπεύθυνος της... 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ>>>>

Βόρεια Ελλάδα: Τα όμορφα δάση, όμορφα καίγονται στα... τζάκια


Εκρηκτικές διαστάσεις πήρε τους τελευταίους μήνες το φαινόμενο της λαθροϋλοτομίας.
Με πλήρη εξοπλισμό, οργανωμένες ομάδες μετατρέπουν σε «κρανίου τόπο» καταπράσινες δασικές εκτάσεις σε όλη τη χώρα, προκειμένου να βγάλουν εύκολο κέρδος από το εμπόριο ξυλείας.
 

Τα κυκλώματα των λαθροϋλοτόμων εκμεταλλεύονται τη «στροφή» των νοικοκυριών στην ξυλεία για θέρμανση και παίζουν καθημερινά «κρυφτούλι» με υπαλλήλους των κατά... τόπους δασαρχείων σε ρεματιές, χαράδρες και δασωμένες πλαγιές...

Για στρατιωτικό πραξικόπημα που απετράπη την τελευταία στιγμή πέρυσι τον Οκτώβριο κάνει λόγο το αυριανό "Βήμα της Κυριακής"!


Ενα δημοσίευμα το οποίο αναμένεται να προκαλέσει πολλές συζητήσεις, θα φιλοξενήσει αύριο η εφημερίδα "Το Βήμα της Κυριακής", όπως προαναγγέλλεται σήμερα σε ολοσέλιδη καταχώριση στην εφημερίδα "Τα Νέα".

Σύμφωνα με την προαναγγελία της εφημερίδας που έχει τίτλο "Το πραξικόπημα που δεν έγινε" πέρυσι τον Οκτώβριο η κυβέρνηση Παπανδρέου ουσιαστικά απέτρεψε, λίγο πριν παραιτηθεί ο πρωθυπουργός και παραδώσει τη θέση του στον Λουκά Παπαδήμο, στρατιωτικό πραξικόπημα.


Σύμφωνα με την εφημερίδα τα στοιχεία του ρεπορτάζ είναι τα εξής:...

Ν. Πέλλας: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δίπλα στον Έλληνα επαγγελματία και εργαζόμενο

Την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου, πολυμελές κλιμάκιο Συναγωνιστών της Περιφερειακής Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, παρουσία Συναγωνιστών της Τ.Ο. Πέλλας, παρευρέθη στη λαϊκή αγορά Γιαννιτσών, προκειμένου να συμπαρασταθεί στον Έλληνα επαγγελματία-εργαζόμενο. 
Ταυτόχρονα, διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό για τις θέσεις του κινήματός μας σε πωλητές, διερχόμενους αλλά και σε εμπορικά καταστήματα των Γιαννιτσών. 
Η υποδοχή των Χρυσαυγιτών από τον κόσμο των Γιαννιτσών ήταν εξαιρετικά θερμή, προτρέποντάς μας να συνεχίσουμε τον ωραίο αγώνα υπέρ των Ελλήνων.
Οι Συναγωνιστές είχαν επίσης την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον κόσμο, ο οποίος εξέφρασε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά λόγω της πολιτικής της ανθελληνικής τριμερούς κυβέρνησης.
Στο διάβα των Εθνικιστών στους δρόμους της πόλης, αίσθηση έκαναν τα χειροκροτήματα, οι επευφημίες και τα επιφωνήματα στήριξης προς τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ>>>>

Χρυσή Αυγή παντού - Τ.Ο. Φλώρινας


Το λαϊκό Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή υπερήφανα είναι σε θέση να ανακοινώσει ότι και στην ακριτική Φλώρινα οργανώνεται η Τοπική Οργάνωση από Έλληνες πατριώτες εθνικιστές οι οποίοι πυκνώνουν τις γραμμές μας.
Η παρουσία της Χρυσής Αυγής στην Φλώρινα είναι ιδιαίτερα σημαντική με δεδομένο ότι η προπαγάνδα των Σκοπιανών και των πρακτόρων τους, σε αγαστή συνεργασία με αριστερούς "καλοθελητές", οργιάζει στην κυριολεξία σε πολλές περιοχές του νομού. Πάμπολλες οι καταγγελίες που μας έρχονται ότι σε τοπικές γιορτές και πανηγύρια οι γυφτοσκοπιανοί έχουν ξεσαλώσει φέτος και αμφισβητούν την κυριαρχία του Ελληνικού κράτους μέσα στην επικράτεια του. Και αυτό είναι τα λιγότερο...

Τσίπρας και Σούλτς (εκπρόσωπος των διεθνών τοκογλύφων): Από κοινού να αντιμετωπίσουμε την Χρυσή Αυγή

Τσίπρας και Σούλτς (εκπρόσωπος των διεθνών τοκογλύφων): Από κοινού να αντιμετωπίσουμε την Χρυσή Αυγή
Συνάντηση με τον Γερμαναρά πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς (για τον οποίο προ ολίγων ετών ο Μπερλουσκόνι είχε πει πως είναι σαν φύλακας στρατοπέδου συγκεντρώσεως…), είχε ο δήθεν αντι-συστημικός Αλέκος Τσίπρας, στα πλαίσια του… εξευρωπαϊσμού του, ώστε να τον στηρίξουν οι διεθνείς τοκογλύφοι για να κυβερνήσει (μνημονιακά εννοείται…) την Ελλάδα στο μέλλον.
Μετά το πέρας της μεταξύ τους συζήτησης, οι δύο πολιτικάντηδες έδωσαν κοινή συνέντευξη τύπου, όπου αποκάλυψαν πως ένα από τα θέματα που τους απασχόλησαν ήταν και η συνεχής άνοδος της Χρυσής Αυγής....

Πορεία διαμαρτυρίας στην Σάμο για κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών

Πορεία διαμαρτυρίας στην Σάμο για κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών
Καλούμε όλους τους Έλληνες Σάμιους στην πορεία διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί ημέρα Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012 στις 11:00 π.μ. με αφετηρία το άγαλμα του Σοφούλη  και κατάληξη στο χώρο του Λ.Τ. Σάμου. Αφορμή της διαμαρτυρίας μας η έναρξη των διαδικασιών επαναλειτουργίας του κέντρου λαθρομεταναστών. Καλούμε όλους τους κατοίκους να δώσουν το παρών λέγοντας ένα βροντερό ΟΧΙ στα σχέδια για την περαιτέρω υποβάθμιση του νησιού μας.
 
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Τ.Ο. ΣΑΜΟΥ

Τους απήγαγαν 7 Αφγανοί και τους βασάνισαν με πένσα και μαχαίρι


Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Τρίτη (25-09-2012). Συνολικά 7 Αφγανοί ακινητοποίησαν σε αγροικία του δημοτικού διαμερίσματος Μουσθένης στην Ελευθερούπολη Καβάλας, δύο Πακιστανούς. 

Τους έβαλαν σε δύο αυτοκίνητα και τους οδήγησαν σε απομακρυσμένο σπίτι της περιοχής.

Εκεί τηλεφώνησαν σε συγγενή τους που μένει στην Αθήνα και ζήτησαν λύτρα 10.000€ για να τους αφήσουν ελεύθερους. 

Ο συγγενής των θυμάτων ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό τους. 

Χθες το απόγευμα (27-09-2012), αστυνομικοί πήγαν στην περιοχή και είδαν...

Να και οι υψηλοί προστάτες των κουκουλοφόρων

Χθες, σας παρουσιάσαμε με δημοσίευμα υπό τον τίτλο "Left.gr (επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ)...όπως λέμε Indymedia", το χρονικό των επεισοδίων από τους προστατευόμενους από τον ΣΥΡΙΖΑ (και πιο συγκεκριμένα από την «Ομάδα Νομικής Υποστήριξης των Δικηγόρων του ΣΥΡΙΖΑ») κουκουλοφόρους αναρχοκομμουνιστές, και τα σούρτα-φέρτα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στη ΓΑΔΑ, για να εκφράσουν τη «συμπαράσταση» και την «αλληλεγγύη» τους στους συλληφθέντες. 
Όλα αυτά μέσα από τα δικά τους κείμενα (της επίσημης ιστοσελίδας του ΣΥΡΙΖΑ, left.gr), χωρίς να προσθέσουμε ή να αφαιρέσουμε οτιδήποτε.
Κι αυτή η προστασία στους κουκουλοφόρους που θα δημιουργούσαν επεισόδια, δεν ήταν καθόλου τυχαία. 
Είχε προαναγγελθεί από την προηγούμενη ημέρα της συγκέντρωσης (και των επεισοδίων), με επίσημη ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην παραπάνω ιστοσελίδα! 
Κι επειδή εμείς μιλάμε πάντα με στοιχεία, ιδού αυτούσια η ανακοίνωση των προστατών των κουκουλοφόρων:  
Νομική υποστήριξη στη διαδήλωση – Διαδώστε.
Η Ομάδα Νομικής Υποστήριξης των Δικηγόρων του ΣΥΡΙΖΑ για την απεργιακή κινητοποίηση αύριο 26/9 ανακοίνωσε τα εξής:...

Θεσσαλονίκη: «Μικρά μουσεία» οι σταθμοί του μετρό (Όταν αυτό τελειώσει κάποτε)

«Όλοι οι σταθμοί του μετρό Θεσσαλονίκης θα μπορούσαν να γίνουν μουσεία, μικρά ή μεγαλύτερα. Αν τα αρχαιολογικά ευρήματα στο μετρό της Αθήνας συνέβαλαν στη φήμη του έργου παγκόσμια, αυτά που βρέθηκαν στο μετρό Θεσσαλονίκης θα το κάνουν πρώτο σημείο αναφοράς διεθνώς, αν αναδειχθούν σωστά». Με τη φράση αυτή, ο
πρόεδρος της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΕ, Χρήστος Τσίτουρας, αναφέρθηκε στον πλούτο των ευρημάτων, που έφερε στο φως η αρχαιολογική σκαπάνη στα εργοτάξια του μετρό Θεσσαλονίκης, τα οποία μπορεί μεν να έχουν προκαλέσει καθυστερήσεις στο έργο, αλλά δεν παύουν να είναι πολύ σημαντικά.
94.000 κινητά ευρήματα
Πάντως, μέχρι το τέλος του 2012, οι ανειλημμένες ανασκαφικές υποχρεώσεις της 9ης Εφορίας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων απέναντι στο έργο πρόκειται να ολοκληρωθούν, όπως ανακοίνωσε η διευθύντριά της, Δέσποινα Μακροπούλου, μιλώντας σε εκδήλωση του ΤΕΕ Κεντρικής Μακεδονίας (ΤΕΕ/ΤΚΜ). Συνολικά, ο αριθμός των κινητών ευρημάτων ξεπέρασε, όπως είπε, τις 94.000. «Δεν είναι όλα τα στραβά ψωμιά της νύφης. Οι αρχαιολογικές υπηρεσίες δεν φταίνε για την καθυστέρηση του μετρό», υποστήριξε η κ. Μακροπούλου....

Βρωμάει απίστευτα η Θεσσαλονίκη - Πότε θα παρέμβει ο εισαγγελέας;


Οι εικόνες είναι φρέσκες, Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου, ώρα 22.00, από την περιοχή πίσω από τη Γενική Κλινική, Γραβιάς και Θάλητος. 
Μιλάμε για αηδία - εκτός από εστία μόλυνσης.

Από taxalia.blogspot.com

Ο Πρόεδρος και ο Ζ΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής

Γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης
«Περικοπές στους μισθούς να δεχθώ, αλλά περικοπές στη Δημοκρατία ποτέ» διεκήρυξε προχθές ο τεράστιος δημοσιοκάφρος Ιωάννης Πρετεντέρης.
Και αυτά εξ αφορμής της αποκάλυψης υπόθεσης, στην οποία εμπλέκουν και τον Πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη. 
Η αποκάλυψη αυτή, ισχυρίζονται μερικοί ότι, αποσταθεροποιεί τη Δημοκρατία.

Εγώ θυμάμαι πολύ καλά ότι η Βουλή, πιστή στις δημοκρατικές μεταπολιτευτικές παραδόσεις, δεν εξέλεξε τον υποψήφιο της Χρυσής Αυγής για την 7η θέση Αντιπροέδρου της Βουλής διατρανώνοντας έτσι την πίστη της στη Δημοκρατία, στην οποία δεν έχουν θέση βουλευτές που ανήκουν σε...

Τι σημαίνει "ΈΛΛΗΝ"


Τό νά αυτοτιτλοφορείσαι “Ελλην” καί τό νά έχης συνείδηση τί αυτή η έννοια σημαίνει, είναι δύο διαφορετικά πράγματα. “Έλλην” δέν είναι νά έχης ταυτότητα καί υπηκοότητα αυτού τού Κράτους πού θέλει, χωρίς νά τ’ αξίζη, νά λέγεται “Ελλάς”. “Ελλην” σημαίνει Φώς καί Πνεύμα. Σημαίνει Άνθρωπος καί Εξανθρωπιστής. Σημαίνει Αρετή καί Κάλος κι Ανδρεία. Σημαίνει Ελευθερία καί Δίκαιον καί σεβασμό Ετεροδόξων. “Έλλην” σημαίνει Αρμονία καί Ήθος καί Έρως γιά τήν Φύση καί τόν Κόσμο. Βαρύ τό φορτίο τής κληρονομιάς ενός τέτοιου ονόματος καί λίγοι έχουν τό δικαίωμα νά τό φέρουν….
 
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Η συνταγή των νέων μέτρων: Περικοπές, μειώσεις, καταργήσεις


Αύξηση του φόρου επί των τόκων των καταθέσεων από το 10% στο 15% φέρεται να περιλαμβάνει το νέο πακέτο μέτρων, επί των βασικών αξόνων των οποίων συμφώνησαν την Πέμπτη οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί. 

Το πακέτο βρέθηκε στο επίκεντρο μακράς συνάντησης στο Μέγαρο Μαξίμου ανάμεσα στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα βασικά μέτρα περιλαμβάνονται τα εξής:..

Αιχμή του δόρατος της Παγκοσμιοποίησης οι άθεοι μαρξιστές…


Η ΔΗΜΑΡ επείγεται για την ανέγερση τζαμιού στον Βοτανικό.
Μπορεί η ΔΗΜΑΡ (διαβάζετε και ως ΡΗΜΑΔ) των ορφανών του Τσαουσέσκου να ξιφουλκεί με κάθε ευκαιρία κατά της Ορθοδοξίας (τελευταίο παράδειγμα η αντίδρασή της στη σύλληψη του ιερόσυλου «Παστίτσιου»), αλλά εις ότι αφορά το Ισλάμ είναι συγκαταβατικότατη, μέχρι του σημείου να κάνει και επερωτήσεις στη βουλή για την ανέγερση του τεμένους στον Βοτανικό!
Πιο συγκεκριμένα, με γραπτή ερώτησή της η βουλευτής της ΡΗΜΑΔ Μαρία Γιαννακάκη ζητούσε να πληροφορηθεί «πού οφείλεται η συνεχιζόμενη κωλυσιεργία για το ζήτημα και ζήτησε να μάθει ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα του έργου, μιας και στην Αττική ζουν εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι, οι οποίοι θρησκεύονται σε αυτοσχέδιους και ακατάλληλους χώρους».
Και προσθέτει:...

Ποιος (δεν) θα το περίμενε! - Σκάλωσε στη νομοθεσία το Ελληνικό αυτοκίνητο υδρογόνου!

Διαβαστε επίσης: Η ιστορία και η εξόντωση της Ελληνικής Βιομηχανίας Αυτοκινήτου

Τι να πει κανείς για το λαό του, όταν εκείνος βάζει τα χέρια του και βγάζει τα μάτια του; 
Μια ομάδα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών του Πολυτεχνείου Κρήτης κατασκεύασε αυτοκίνητο υδρογόνου, που είναι μάλιστα έτοιμο να βγει στην αγορά, ενώ έχει ήδη λάβει διεθνείς διακρίσεις και αναγνώριση. 
Ωστόσο η Ελληνική νομοθεσία εμποδίζει την εμπορική αξιοποίηση του εντός συνόρων. 
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, το Εco Racer, αυτοκίνητο 100% ελληνικής σύλληψης, σχεδίασης και κατασκευής, που "γεννήθηκε" στα εργαστήρια του Πολυτεχνείου Κρήτης, κινείται με υδρογόνο και με εξαιρετικές επιδόσεις στην εξοικονόμηση ενέργειας, αφού καταναλώνει ένα λίτρο καύσιμου για 434 χιλιόμετρα.
"Πρόκειται για ένα όχημα που θα μπορούσε κάλλιστα να περάσει στη...

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση αρπαγής δύο λαθρομεταναστών στην Καβάλα - Εντελώς τυχαία οι δράστες ήταν ομοεθνείς τους


Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, υπόθεση αρπαγής δύο ατόμων από επτά αλλοδαπούς, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή, απόπειρα εκβίασης, για επικίνδυνες σωματικές βλάβες καθώς και για κατοχή όπλων.
Από τους εφτά συνελήφθησαν τέσσερις ηλικίας 23, 24, 33 και 24 ετών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των υπολοίπων.
Πιο συγκεκριμένα, 26χρονος αλλοδαπός, συγγενής ενός εκ των δύο απαχθέντων, κατήγγειλε, ότι στην ευρύτερη περιοχή του δήμου...

Φασαρία στην παραλία Θεσσαλονίκης από τις γεννήτριες και την δυνατή μουσική των μικροπωλητών


Μια γεννήτρια για μια λάμπα!
Διαβάσαμε κάπου να λέει ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ότι ο κάθε  μικροπωλητής έχει και μια γεννήτρια και δυνατή μουσική. 
Ο Δήμος πάντως σύμφωνα με τα λεγόμενα του Δήμαρχου, έχει σηκώσει τα χέρια. 
Η Δημοτική Αστυνομία πρέπει να κατεβάσει τα χέρια και να τους προειδοποιήσει ότι, όποιος δεν έχει άδεια ή δεν είναι στην θέση που του έχει καθοριστεί ή χρησιμοποιεί ηλεκτρογεννήτρια ή έχει μουσική, σαν αρχή θα του κατασχεθεί  ότι είναι παράνομο. 
Και να το εφαρμόσει.

Οι κλέφτες φυλακή και όχι στη βουλή


Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012
Να ανοίξουν πάραυτα όλοι οι λογαριασμοί και οι θυρίδες όσων εμπλέκονται στη λίστα του μαύρου χρήματος. Οι κλέφτες και οι απατεώνες δεν έχουν θέση στη βουλή, αλλά στη φυλακή.
 
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Η χαρά των λαθρολάγνων - Η κρίση «σβήνει» δημογραφικά την Ελλάδα


Με ιδιαίτερη ικανοποίηση θα πρέπει να υποδέχτηκαν οι υποστηρικτές της πολυπολιτισμικότητας και του εποικισμού της Ελλάδας από αλλοδαπούς (αφού ούτως ή άλλως όλοι άνθρωποι αυτού του πλανήτη ήμαστε) την είδηση ότι οι γεννήσεις στην Ελλάδα έχουν μειωθεί το 2010 σε σχέση με το 2009.

Με το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας να αυξάνεται ραγδαία αφού λόγω κόστους διαβίωσης και της οικονομικής κρίσης τα ζευγάρια δεν τεκνοποιούν οι υποστηρικτές του εποικισμού της Ελλάδας από τους Αφρικανοασιάτες θα παρουσιάσουν την εισβολή των τελευταίων ως την κατάλληλη λύση για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος....

Left.gr (επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ)...όπως λέμε Indymedia

Όταν γίνονται μεγάλα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας από κουκουλοφόρους αναρχοκομμουνιστές, οι πολιτικοί των κομμάτων της αριστεράς στριμώχνονται και για να μην προκαλέσουν την οργή του λαού τα ρίχνουν σε «προβοκάτορες», «αστυνομικούς με πολιτικά» κ.τ.λ., υπό τα συγκαταβατικά επιφωνήματα των δημοσιογράφων που είναι «στο κόλπο».
Στην απεργιακή συγκέντρωση της Τετάρτης, τα γεγονότα που εξελίχθηκαν στην πλατεία Συντάγματος είναι δεδομένα: κουκουλοφόροι επιτέθηκαν πρώτοι στα ΜΑΤ με πέτρες, ξύλα, βόμβες μολότοφ κ.λπ. «επαναστατικά σύνεργα», ακολούθησε ρίψη δακρυγόνων και αντεπίθεση των ΜΑΤ και η συγκέντρωση… διαλύθηκε, όπως γίνεται πάντα.

Εμείς σήμερα σας παρουσιάζουμε τους υψηλούς πολιτικούς προστάτες των κουκουλοφόρων, μέσα από δικά τους κείμενα - ομολογίες! Πρόκειται για την ανταπόκριση από τη συγκέντρωση του left.gr, δηλαδή της επίσημης...

Θεσσαλονίκη - Προβλήματα στην κατασκευή του κόμβου της Λαχαναγοράς

Προβλήματα αντιμετωπίζει το έργο της κατασκευής του ανισόπεδου κόμβου Κ16, ο οποίος αναμένεται να διευκολύνει σημαντικά τις οδικές μεταφορές καθώς θα συνδέει, στο σημείο της Λαχαναγοράς, την εσωτερική περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης με τον αυτοκινητόδρομο Πάτρας - Αθήνας - Θεσσαλονίκης - Ευζώνων.
Το πρόβλημα προκύπτει από έναν καταπατητή που δεν εγκαταλείπει τμήμα της έκτασης όπου θα γίνουν οι εργασίες ενώ υπάρχει και ένα δεύτερο ζήτημα με τη διατήρηση ενός εργοταξίου της Εγνατίας Οδού.

Κινητοποιήσεις εφοριακών και τελωνειακών στη Θεσσαλονίκη


Ο κλάδος έχει αποδεκατιστεί δε βγαίνουν οι βάρδιες. 
Στο τελωνείο Κήπων Εβρου π.χ. υπηρετούν 22 άτομα, όταν απέναντι στο τουρκικό τελωνείο εργάζονται 104 άτομα
Δίωρο συμβολικό αποκλεισμό της Διεύθυνσης Τελωνείων και της Β΄ ΔΟΥ πραγματοποίησαν τελωνειακοί και εφοριακοί, αναρτώντας πανό μπροστά στις εισόδους των κτιρίων. 
Οι εργαζόμενοι των δύο κλάδων διαμαρτύρονται για τις περικοπές των αποδοχών και την εφεδρεία και καταγγέλουν την «αποδυνάμωση των ελεγκτικών υπηρεσιών», στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας, που πραγματοποιούν πανελλαδικά.
«Και αυτά τα νέα κυβερνητικά μέτρα θα είναι μη αποδοτικά εάν δεν παταχθεί η φοροδιαφυγή και το παρεμπόριο...

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο Σαλί Μπερίσα μιλάει για "Μεγάλη Αλβανία" με ακροατή τον Σαμαρά


Ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα, κατά την ομιλία του στη Σύνοδο Ηγετών της Διεθνούς Ένωσης Κεντρώων Δημοκρατών που πραγματοποιήθηκε στη Ρώμη (22/9/12), άδραξε την ευκαιρία για να κατακρίνει την διεθνή κοινότητα, για τον άδικο διαμελισμό των Αλβανικών εδαφών πριν από 100 χρόνια. 

Και όταν οι Αλβανοί μιλάνε για χαμένα εδάφη, δεν εννοούν τίποτα άλλο από τη "Μεγάλη ή Φυσική Αλβανία", που συμπεριλαμβάνει εδάφη από το Κόσοβο μέχρι την "Τσαμουριά" η οποία επανέρχεται δυναμικά στον πολιτικό διάλογο της χώρας. 

Όταν μιλάμε όμως για Τσαμουριά, μιλάμε για την Ήπειρό μας αλλά και για την πικρή ιστορία των βιαιοπραγιών που άφησαν πίσω τους οι Τσάμηδες.

Συγκεκριμένα ο Μπερίσα είπε:...

Ερώτηση του Γ. Λαγού και άγριο "κράξιμο" από τους βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στον Δένδια

Άγριο κράξιμο του υπουργού από βουλευτές της Χρυσής Αυγής στο τέλος του βίντεο. 
Το κανάλι της βουλής δυστυχώς έκοψε τον ήχο, ενώ ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ απήντησε και πάλι "άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε" στον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής.


Για τη συμφωνία των αντεθνικών μέτρων


Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012
Το θέατρο σκιών της μνημονιακής συγκυβέρνησης έλαβε τέλος. Τα αιματηρά κι αντεθνικά μέτρα συμφωνήθηκαν, αλλά θα είναι τα τελευταία, καθώς αποτελούν το κύκνειο άσμα του διεφθαρμένου πολιτικού καθεστώτος.
 
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Θεσσαλονίκη: ΟΧΙ στο μπάζωμα του Ναού της Αφροδίτης


Την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012, ο βουλευτής της "Χρυσής Αυγής" Αντώνης Γρέγος, μαζί με κλιμάκιο Συναγωνιστών μετέβησαν στην Πλατεία Αντιγονιδών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, για να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους και να στηρίξουν με τις υπογραφές τους τον αγώνα  των κατοίκων ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΖΩΘΕΙ ένα ακόμη μνημείο της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, ο αρχαιοελληνικός ναός της Αφροδίτης.
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ>>>>

Με κωπηλατικά σκάφη θα πλημμυρίσει ο Θερμαϊκός Κόλπος


Με τη συμμετοχή 25 ελληνικών σωματείων καθώς και ομάδων από το εξωτερικό διεξάγεται το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη η 20η Διεθνής κωπηλατική Ρεγκάτα «Alexander The Great».
Περισσότεροι από τετρακόσιοι αθλητές από δέκα συνολικά χώρες (Βουλγαρία, ΠΓΔΜ, Σερβία, Ρουμανία, Τουρκία, Αίγυπτο, Κύπρο, Αγγλία, Ιταλία και την Ελλάδα) συμμετέχουν σε αυτή την κορυφαία διοργάνωση - θεσμό που θα πραγματοποιηθεί στο θαλάσσιο στίβο από το Μέγαρο Μουσικής μέχρι τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης...

"Χρυσή Αυγή": Ο Εθνικισμός Δεν Απαγορεύεται

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα του τύπου για την Χρυσή Αυγή, δημοσιεύματα γεμάτα πανικό και τρόμο για τη συνεχή άνοδο του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών, τα οποία υπογράφονται από εξέχοντες παράγοντες του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος. Κοινός τόπος όλων αυτών των καθεστωτικών παραληρημάτων είναι ο τρόπος ανάσχεσης της επιρροής του Κινήματος και το μόνο που διαφέρει είναι η… συνταγή που προτείνεται.
Παραθέτουμε παρακάτω ένα άρθρο του γνωστού (κεντροαριστερού)...

Η τουρκική εταιρεία Seba Dis Ticaret Ve Nakliyat AS, θέλει να αγοράσει την ΣΕΚΑΠ


Σε ανακοίνωσή της η Aγροτική Τράπεζα γνωστοποίησε ότι για την εξαγορά του 50,36% της ΣΕΚΑΠ εκδήλωσαν ενδιαφέρον τρεις υποψήφιοι από την Ελλάδα και τρεις αλλοδαπές επιχειρήσεις. 
Δεν περνούν στην επόμενη φάση το Σωματείο Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων Καπνοβιομηχανίας ΣΕΚΑΠ ΑΕ και το Σωματείο Υπαλλήλων και Εργαζομένων ΣΕΚΑΠ ΑΕ που εξεδήλωσαν ενδιαφέρον αλλά δεν ανταποκρίθηκαν όσον αφορά την προσκόμιση στοιχείων.

Ανάμεσα στις εταιρείες είναι η Seba Dis Ticaret Ve Nakliyat AS

Η τουρκική εταιρεία έχει μακροχρόνια συνεργασία με τη ΣΕΚΑΠ, η οποία παράγει για λογαριασμό της σειρά σημάτων. 

Συμμετείχε και στην προηγούμενη διαδικασία πώλησης, ενώ δήλωσε ότι προτίθεται να συνεργαστεί με Έλληνα επενδυτή στη συγκεκριμένη επένδυση, εφόσον προκριθεί στην επόμενη φάση....

Η "Χρυσή Αυγή" ανέλαβε να διανέμει δωρεάν τρόφιμα σε 280 τρίτεκνες οικογένειες

Επίσκεψη συλλόγων τριτέκνων στα γραφεία της "Χρυσής Αυγής"
Το προεδρείο των τριτέκνων Αττικής υποδέχτηκε σήμερα στα γραφεία της Βουλής κλιμάκιο βουλευτών της Χρυσής Αυγής, αποτελούμενο από τους Χρήστο Παππά, Ηλία Παναγιώταρο και Παναγιώτη Ηλιόπουλο. 
Οι εκπρόσωποι των τριτέκνων έθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από τις μνημονιακές πολιτικές της συγκυβέρνησης. 

Πάγιο αίτημά τους είναι η εξίσωσή τους με τους πολύτεκνους, ώστε να απολαμβάνουν τα όποια προνόμια έχουν απομείνει και να μην τους κοπούν τα επιδόματα. 

Επιπλέον, ενημέρωσαν τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής πως από τις...

Η Κραυγή της Ελληνίδας Μητέρας: "ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΝΔΡΕΣ" - "Το 2030 δεν θα υπάρχουν Ελληνόπουλα"

Είστε παιδοκτόνοι! Τα άδεια καροτσάκια έκλεψαν την παράσταση 
Μητέρες με άδεια καροτσάκια και στην θέση τους πλακάτ με συνθήματα που ανατριχιάζουν έκαναν την εμφάνισή τους μεταξύ των διαδηλωτών.
"Είστε παιδοκτόνοι"
"Τα σύνορα θέλουν φύλακες και τα όπλα άνδρες"
"Το 2030 δεν θα υπάρχουν Ελληνόπουλα"
"Πολλά παιδιά, ισχυρή Ελλάδα", 
έγραφαν στα πλακάτ και τα υπέγραφε η Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών.

Κουρελόχαρτο έκαναν το Προεδρικό Διάταγμα


Δεν απόσυραν τους αστυνομικούς από τους βουλευτές των κατεστημένων κομμάτων!  
Διαβάζοντας ένα ρεπορτάζ στο καθεστωτικό «Βήμα», ανακαλύψαμε το εξής: «Αφορμή για όλα αυτά είναι η απόφαση Δένδια να αποσύρει τους αστυνομικούς συνοδούς ασφαλείας από του βουλευτές και τους ευρωβουλευτές, κάτι ωστόσο που δεν έχει υλοποιηθεί ακόμα».

Απ’ ότι γνωρίζουμε καλά, βάσει του σχετικού Προεδρικού Διατάγματος που έχει ημερομηνία 28/08/2012, οι αστυνομικοί βουλευτών, ευρωβουλευτών, περιφερειαρχών και λοιπών πολιτικών προσώπων (για ηθοποιούς,...

Μετά από ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ, ΚΚΕ και ΠΑΣΟΚ στο πλευρό του βλάσφημου αναρχοκομμουνιστή

Για να μην υστερήσουν σε προοδευτικότητα…
Ανακοινώσεις για την υπόθεση της σύλληψης ενός 27χρονου (αναρχοκομμουνιστή προφανώς), ο οποίος διακωμωδούσε από το διαδίκτυο τον Γέροντα Παΐσιο, έσπευσαν μετά τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΔΗΜΑΡ (που εξασφάλισαν την… πρωτοπορία του νεοταξισμού) να εκδώσουν και τα υπόλοιπα κόμματα της αριστεράς, για να μην υστερήσουν σε… «προοδευτικότητα» (και δουλικότητα απέναντι στην αμερικανοσιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων-Παγκοσμιοποίηση, που προωθεί τον θρησκευτικό αποχρωματισμό).
Πιο συγκεκριμένα, το γραφείο τύπου των άθεων (εκτός για όταν πρόκειται να υπερασπιστούν τους μουσουλμάνους...) μαρξιστών του Περισσού αναφέρει τα εξής:...

Ανθελληνική "γκάφα" ολκής της «Κτηματολόγιο Α.Ε.» - Νομιμοποίησε τα Σκόπια ως «Μακεδονία»

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgVoyN4j6TxtDoWSoaE8lRVNRPwpJXyasVVY5PDVMGMnUxpknMyE2qKHmP5Rsiwb1jcDXv9pvNHl5veFpxyGc3K8c9pm1UR2S_UFtjNrMBtlFINj6_GbsNoLQ7Y8uaI2fvgPbr79qYJ-Lw/s640/ktimatologio.jpg
Το πλήρες αλαλούμ επικρατεί στη διοίκηση της «Κτηματολόγιο Α.Ε.», αν κρίνει κανείς από την απίστευτη γκάφα στην οποία υπέπεσε το Διοικητικό της Συμβούλιο. 

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, μέσω επίσημων εγγράφων και συνεδρίων, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας και αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ένωσης Τοπογράφων και Γεωμετρήσεων, κυρία Χρυσή Πότσιου, αναγνώρισε εμμέσως μεν αλλά σαφέστατακαι νομιμοποίησε με την παρουσία της τα Σκόπια ως «Μακεδονία».  

Τα γεγονότα είναι απλά και οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους... 

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ>>>>

Ταφόπλακα του αμαρτωλού πολιτικού συστήματος τα νέα μέτρα


Οριστική διάλυση του κοινωνικού ιστού και της εθνικής μας οικονομίας αποφάσισε η συγκυβέρνηση, πειθαρχώντας απόλυτα στις διαταγές των τοκογλύφων. Τα νέα αιματηρά μέτρα θα είναι ταυτόχρονα και η ταφόπλακα του αμαρτωλού πολιτικού συστήματος, που έχει αναλάβει εργολαβικά το ξεπούλημα της χώρας.
 
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου