Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ο πρύτανης της χρυσής… λεκάνης!

 
Την ιστορία με την ανακαίνιση της… τουαλέτας του Γιάννη Μυλόπουλου, πρυτάνεως του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, που κόστισε μόλις… 30.000 ευρώ (το γράφουμε και ολογράφως: τριάντα χιλιάδες ευρώ, ούτε από… χρυσάφι να ήταν…), σίγουρα την έχετε ακουστά. 

Όμως, που ανήκει πολιτικά η «πέτρα του σκανδάλου»;...

 
Λοιπόν, ο πρύτανης με τα πανάκριβα γούστα (την ίδια ώρα που ο κοσμάκης πεινάει και η χώρα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού…), είναι εκλεκτό στέλεχος του… επαναστατικού ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα όχι «φρέσκο», αλλά από την εποχή των «ισχνών αγελάδων», του 4,5%.

Και δεν είναι η πρώτη φορά που το Α.Π.Θ. κατηγορήθηκε για σκάνδαλα. Προσφάτως έγινε γνωστό πως με λεφτά του Πανεπιστημίου (δηλ. του πενόμενου ελληνικού λαού) ο πρύτανης και κάποιοι παρατρεχάμενοι πήγαν ταξιδάκι στην Πόλη για το γάμο της γραμματέως του Μυλόπουλου. Επίσης, πως ο αντιπρύτανης του Μυλόπουλου χάρισε (δαπάναις του ΑΠΘ, δηλ. του κοσμάκη) πανάκριβο τηλέφωνο σε δημοφιλή ηθοποιό ενώ παράλληλα ηλεκτρικές συσκευές που είχαν παραγγελθεί για το ΑΠΘ και είχαν πληρωθεί απ’ αυτό (από τα λεφτουδάκια μας), βρέθηκαν στο… σπίτι του (λέτε να τα είχε προς… φύλαξη;)!


Και βέβαια, ουδεμία αντίδραση υπήρξε από τον λαλίστατο (σε άλλες περιπτώσεις…) «αριστερό» και «προοδευτικό» πρύτανη, ούτε από τον πολιτικό φορέα στον οποίο ανήκει. Καταλαβαίνετε τώρα τι θα γίνει με το δημόσιο χρήμα αν κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ…